Microdermabrasie

Micro dermabrasie

Behandeling

De oplossing voor:

  • Een totale huidverbetering
  • Fijne lijntjes
  • Lichte pigmentatie
  • Ongelijkmatige huid
  • Door de zon beschadigde huid
  • Littekens (door acne bijvoorbeeld)
  • Verouderde huid
  • Grove poriën
  • Onzuivere huid

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste huidlaag van de opperhuid doormiddel van speciale kristallen en een vacuümtechniek.
Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden er laagjes oude en dode huidcellen weg gehaald. De gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen worden opgezogen.
De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar.
Deze behandeling kan enkel gebeuren in maanden waarin de zon niet zo fel schijnt, dus liefst in de herfst of winter.

€ 75,- / behandeling

Bij 6 behandelingen: € 15,- korting


Resultaat

Het resultaat is een gladdere en jongere huid met minder dode huidcellen.Dit resulteert in een nieuwe opperhuid.

Na 1 behandeling is het resultaat al goed zichtbaar. U kunt kiezen voor een losse behandeling, maar wilt u snel resultaat? Dan adviseren wij u microdermabrasie in kuurverband, dat wil zeggen 6 behandelingen.

Na een kuur is het belangrijk om de huid te onderhouden, zodat de resultaten zichtbaar blijven, dit doet u 1 x per 4 tot 6 weken.


Hoe het werkt

Na het verwijderen van eventuele make-up wordt uw huid gereinigd met producten die op uw huid zijn afgestemd. Uw huid wordt goed droog gemaakt en de behandeling gaat van start.

Het microdermabrasie handstuk wordt op uw huid geplaatst en de kristallen worden op het huidoppervlak geprojecteerd. Dankzij de snelheid en schurende eigenschappen, verwijderen de kristallen voorzichtig de dode huidcellen.

Gebruikte kristallen en losgelaten huiddeeltjes worden direct weggezogen door de vacuüm zuiger van het apparaat. U merkt dit direct aan de huid, deze zal zacht aanvoelen en straalt frisheid uit. Onregelmatigheden worden direct gecorrigeerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Daardoor zal de huid zich van binnen uit vernieuwen.


Littekenbehandeling

Door middel van herhaalde behandelingen met microdermabrasie kunnen littekens minder zichtbaar en zachter worden gemaakt. Het zijn telkens kortdurende behandelingen die liefst wekelijks dienen plaats te vinden, totdat het gewenst resultaat is bereikt.

€ 25,- / behandeling

Bij 6 behandelingen: € 10,- korting