Erbario Toscano

De ontdekking

Tijdens onze vakantie in Toscane kwamen we in onze luxe agriturismo in aanraking met de producten van Erbario Toscano.

Het uitproberen ervan beviel dermate goed dat we, terug in België, zelf die producten zijn gaan bestellen en zijn blijven gebruiken.

De keuze om deze producten in de salon te gaan gebruiken was dan ook snel gemaakt.Erbario Toscano website


Het bedrijf

Natuurlijkheid en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van de ambachtelijke producten van dit merk.

Met behulp van oude traditie en moderne productiemethoden worden op een verantwoorde manier natuurlijk producten geproduceerd.

Op die wijze wordt de kracht van de natuur behouden in alles wat dit bedrijf produceert, en dat resulteert in fantastische en toch betaalbare producten, made in Italy.


De producten

Erborario Toscano blijft trouw aan de geparfumeerde zepen en “pots pourris” van gedroogde bloemen die zijn reputatie hebben gemaakt, maar heeft nu het gamma uitgebreid en gemoderniseerd met heerlijke flacons en huisparfums, nog steeds met respect voor de traditie van natuurlijk producten (15 geuren en 3 formaten, van 100 ml tot 1l).

Het merk heeft 5 cosmetica lijnen gemaakt op basis van 5 geuren van de huisparfums, en 2 andere bio merken, genaamd Pure Rose en Elixir d’Olive (zonder parabenen, SLS, SLES, siliconen of keurstoffen, en zonder getest te zijn op dieren), plus nog een gamma Eaux de Parfum (10 geuren).